27 / 04 / 2024

Acıbadem Holding ali aydınlar

Acıbadem Holding ali aydınlar

Bir süredir gündeme gelen Kuok Ailesi ve Acıbadem Holding'in hisse satışlarına ilişkin sözleşme imzalanması konusu Acıbadem Holding tarafından reddedildi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Acıbadem, Bodrum'da onkoloji merkezi açtı!

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

DAP Acıbadem’de imzaları attı!

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

DAP Holding Acıbadem için imzayı attı!

Validebağ arsası ihalesini kazanan DAP Holding, sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 810 milyon lira satı$ geliri öngörülen Acıbadem'deki arazide beğenilecek proje geliştireceklerini söyledi.

DAP Yapı Acıbadem projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “ Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

Doğuş ve Acıbadem'den dev ortaklık!

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Akasya Acıbadem 9 milyon ziyaretçi ağırladı!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Akasya Acıbadem'i 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Acıbadem Altunizade projesi 400 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu, Üsküdar Altunizade'de 133 yataklı bir hastane projesine başlıyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi projesi 400 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor...

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü'nde kat bahçeleri imara aykırı!

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'm mütevelli heyeti başkanı olduğu Acıbadem Üniversitesi'nin Ataşehir'deki kampüsü kaçak çıktı. Kampüsteki kat bahçelerinin projesine ve imar yönetmeliğine aykırı olduğu ortaya çıktı.

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü açıldı!

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...

Acıbadem Holding ali aydınlar Haberi

Acıbadem Holding ali aydınlar
Shangri-La Otelin patronları olan Asyalı Kuok Ailesi ve Acıbadem Sağlık Grubu arasında imzalandığı ileri sürülen hisse satışı anlaşması Acıbadem Holding tarafından doğrulanmadı. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydınlar söz konusu anlaşmanın imzalanmadığını dile...