28 / 04 / 2024

acıbadem ve doğuş grubu hastane

acıbadem ve doğuş grubu hastane

Kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

İngiltere'den İsrail'e Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimleri derhal durdurun çağrısı!

İngiltere, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerlerinin inşasının derhal durdurulması çağrısı yaptı.

Almanya'dan İsrail'e 'Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimlerin inşasını durdurun' çağrısı!

Almanya, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yeni yerleşim yerlerinin inşasının durdurulması çağrısı yaptı.

Doğuş GYO Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO Gebze Center AVM'de 2020 yılı Mayıs ayı için alışveriş merkezlerimizin kapalı olduğu süre boyunca, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar kira almayacak.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

İsrail Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilerin evlerini yıktı!

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan 3 evi yerle bir etti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yıkımları devam ediyor!

Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait 6 ev ve bazı yapılar İsrail güçleri tarafından "ruhsatsız" gerekçesiyle yıkıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

acıbadem ve doğuş grubu hastane Haberi

acıbadem ve doğuş grubu hastane


İstanbul’da 0-16 yaş grubu çocuklara yönelik tanı ve tedavi hizmeti vermek amacıyla kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.


Ferit F. Şahenk, hastane ortaklığıyla ilgili olarak “Hayatımın en mutlu olaylarından birini kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Mehmet Ali Aydınlar ile hayalimi gerçekleştirmeye çok yakınım. Yalnızca çocuklar için, doğumdan itibaren onları kucaklayacak dünyadaki en ileri teknolojileri ve Ar-Ge’yi bünyesinde barındıracak olan hastane projesi gerçekleşme yolunda” diye konuştu.


"Türkiye'ye örnek bir bir çocuk hastanesi kazandıracağız"


Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise, “Acıbadem Sağlık Grubu’ndaki tecrübelerimiz ve Acıbadem Üniversitesi’nin bilimsel birikimi...