03 / 05 / 2024

Açık Ada Turizm iletişim

Açık Ada Turizm iletişim

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Endonezya'daki 100'den fazla tropik ada açık artırmaya çıkıyor!

ABD’li müzayede firması Sotheby’s, Endonezya’da yer alan 100’den fazla tropikal adanın ‘geliştirme haklarının’ 8 ila 14 Aralık tarihinde açık arttırmada satılacağını duyurdu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Gebze'deki açık deposunu 4.1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesi Muallim Mahallesi 434 ada 8 parselde yer alan 5 bin 404,38 metrekare arsa üzerindeki açık depolama alanının tamamı "S.S.Haydarpaşa Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi"ne 10 seneliğine kiraya verildi. 

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Açık Ada Turizm iletişim Haberi

Açık Ada Turizm iletişim

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet...