03 / 05 / 2024

Açık Group adres

Açık Group adres

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Cebeci Rezidans bugün satışa çıkıyor!

Daire tipleri 1+0'dan 5+2'ye kadar yer alan projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Cebeci Group tarafından hayata geçirilen Cebeci Rezidans bugün satışa çıkıyor.

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde, Gaziosmanpaşa 'da kuruldu.

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor!

Ege Yapı Group'un Emlak Konut ile hasılat paylaşımına yönelik olarak İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar satışa çıkıyor.

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor!

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor. İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group İstanbul’daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza, Kozyatağı’nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Bağcılar Batı Şehir'de rezidans ve ofisler satışa çıkıyor!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi satışa çıkıyor...

TOKİ, 31 ilde 45 projeyi açık satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ilde bulunan konutların açık satışlarına 3 Ağustos itibariyle başlıyor

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılıp, yeniden inşa edilecek!

İstanbul’da Kuzey Deniz Saha Komutanlığı olarak kullanılan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası, İl Özel İdaresi tarafından yıkılarak yeniden inşa edilecek

Metropol İstanbul'un satış ofisi 23:00'e kadar açık! 338 bin TL!

Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında saat 23:00'e kadar açık olacak

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Açık Group adres Haberi

Açık Group adres

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...