26 / 07 / 2024

açık kanal sorunu söğütlü

açık kanal sorunu söğütlü

600 metrelik açık kanal için betonarme geçişlerin inşa edildiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İnşallah bu projemiz ile açık kanalların oluşturduğu çevre kirliliği ve koku sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız” dedi.

Ünlü bankadan inanılmaz açıklama: Seçim öncesi ekonomide zorlu dönem! Cari açık ve para politikaları ön planda!

Türkiye ekonomisindeki endişeler artıyor. Sürdürülemez para politikaları ve yüksek cari açık sorunu nedeniyle Türk Lirası zayıflama riskiyle karşı karşıya. Cari açığı finanse etmek için kaynak bulmak zor, azalan döviz rezervleri sorunu daha da karmaşıklaştırıyor.

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Sur açık hava müzesi haline dönüştürülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TOKİ kanalıyla 48 bin konut inşa edilirken Sur'da tarihsel bütünlüğün korunacağını, bölgenin açık hava müzesi haline dönüştürüleceğini ve asla rant elde edilmeyeceğini söyledi.

İtalya'daki Aşk çeşmesi'nin restorasyon sorunu!

İtalya’nın başkenti Roma’nın tarihi simgelerinden olan ve “Aşk Çeşmesi” diye anılan Trevi Çeşmesi fare tehdidiyle karşı karşıya kaldı

Karşıyaka Örnekköy Sanayi Sitesi'nde 20 yıllık ruhsat sorunu çözüldü!

Karşıyaka, Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki 200'ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorunu çözüldü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Sakarya Söğütlü’nün açık kanal problemi çözüldü!

erleşimler arasından kalan 600 metrelik açık kanal için betonarme geçişlerin inşa edildiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Söğütlü ilçemiz için çok önemli bir projeyi tamamladık" dedi

Söğütlü’nün açık kanal sorunu çözülüyor!

600 metrelik açık kanal için betonarme geçişlerin inşa edildiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İnşallah bu projemiz ile açık kanalların oluşturduğu çevre kirliliği ve koku sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız” dedi.

Tepecik'in 40 yıllık imar sorunu sona eriyor!

Tepecik'in 40 yıllık imar sorunu sona eriyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçen eneıji hattı nedeniyle 40 yıldır çözülemeyen imar sorunun yapılacak plan tadilatı ile sona erdirileceğini açıkladı.

Yeni Foça’ya 20.1 milyon liralık kanal yatırımı yapılacak!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmadan önce 88 kilometrelik kanal şebekesi döşenecek.

Sakarya'daki açık kanal sorunu çözüme kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Söğütlü ilçesinde çevre kirliliğine neden olan açık kanal sorununu çözüme kavuşturuyor. Yaklaşık 600 metrelik Kutu Kanal Projesi için 30 Ekim Perşembe günü ihaleye çıkılıyor.

Söğütlü Kutu Kanal Projesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Büyükşehir Belediyesi Söğütlü ilçesinde çevre kirliliğine neden olan açık kanal sorununu çözüme kavuşturuyor. Yaklaşık 600 metrelik Kutu Kanal Projesi için 30 Ekim Perşembe günü ihaleye çıkılıyor.

açık kanal sorunu söğütlü Haberi

açık kanal sorunu söğütlü


Söğütlü’de yerleşim bölgeleri içerisinde kalan 600 metrelik açık kanal için betonarme geçişlerin inşa edildiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İnşallah bu projemiz ile açık kanalların oluşturduğu çevre kirliliği ve koku sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Söğütlü ilçesinde devam eden kanal çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yerleşim bölgesi içerisinde kalan açık kanallar için betonarme geçişlerin inşa edildiğini belirten Rüstem Keleş, “Şehrimizin gelecek nüfus projeksiyonu ve ihtiyaçları doğrultusunda altyapı yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Söğütlü ilçemizde de önemli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçemizin yerleşim bölgeleri arasında kalan açık kanallar için betonarme geçişler inşa ediyoruz” diye konuştu.


200 metre betonarme kanal inşa edildi

Çalışmaların önemli ölçüde tamamlandığını da açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü...