02 / 05 / 2024

açık ofis nedir

açık ofis nedir

Koronavirüs salgını sırasında pek çok ülkede tek haneli olan evden çalışma oranları bir anda çift hanelere ulaştı, şirketler de evden çalışmayı kolaylaştıracak yeni ekipmanlar, video konferans gibi teknolojik alt yapılara yatırımlarını hızlandırdı.

Açık ofisler verimliliği artırıyor!

Son yıllarda ofis mimarisinde en öne çıkan akım, kuşkusuz iletişim hızını artıran kapısız veya duvarsız açık ofisler. Açık ofislerin tercih edilmesi zaman optimizasyonunda, emek, inşaat ve enerji maliyetlerinde verimlilik esasına dayanıyor.

Koray Malhan: Açık ofislere yeni düzen geliyor!

Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan "Açık ofislerde daralan çalışanlara yeni düzen geliyor" dedi.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Bulvar216'da nefes terası ile açık havada ofis imkanı!

Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu arasında yer alan Bulvar216'da, açık havada çalışmayı seçenler icin nefes terası yapıldı.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

Koronavirüs ve mimari: Açık ofis dönemi bitti mi?

Açık ofislerin sonu mu geldi? Telefonlarımızla hiçbir alana dokunmadan yaşayabilir miyiz? Koronavirüs mimariyi nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

açık ofis nedir Haberi

açık ofis nedir

1918 ile 1920 arasında görülen ve iki yıl icinde 2 milyardan az dünya nüfusunun üçte birini hasta eden ve tahminen 20-50 milyon ölümüne yol açan İspanyol Gribi, aynı dönemde devam eden Birinci Dünya Savaşı'ndan daha çok can almıştı. Dünyanın Covid-19 kriziyle başa çıkmaya ve buradan nasıl çıkacağını tahmin etmeye çalıştığı bugüne İspanyol gribi sonrası hayata nasıl döneceğimizi Fortune Türkiye dünyasının liderleri yani CEO’lar anlattı.

Bu bilinmezlik döneminde hangi stratejilerle ilerlediler?

Fortun Dergisi’nden Şule Laleli’nin haberine göre; işletmeleri yöneten CEO'lar, karşılaştıkları zorluk ve fırsatları derinlemesine analiz ederken, bize de önemli bir bakış açısı sundular.

CEO'ları, işletmelerini etkileyen yıkıcı güçler hakkında yepyeni duşunun volları geliştirmeye iten bu belirsizlik, is modellerini dönüştürmek, yeni ürünler ve hizmetler geliştirmek ve eskisinden daha başarılı olsun diye işletmelerini yeniden...