02 / 05 / 2024

açık ofis projelerinde düzenlemeler yapılıyor

açık ofis projelerinde düzenlemeler yapılıyor

Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan "Açık ofislerde daralan çalışanlara yeni düzen geliyor" dedi.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Bulvar216'da nefes terası ile açık havada ofis imkanı!

Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu arasında yer alan Bulvar216'da, açık havada çalışmayı seçenler icin nefes terası yapıldı.

Koronavirüs ve mimari: Açık ofis dönemi bitti mi?

Açık ofislerin sonu mu geldi? Telefonlarımızla hiçbir alana dokunmadan yaşayabilir miyiz? Koronavirüs mimariyi nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Konut ve ofis projelerinde fiyat artışı olabilir!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, 2017 yılının ikinci çeyreğinde; konut ve ofis projelerinde fiyat artışı olabileceğinin vurgusunu yaptı. Uyar, "“İkinci çeyrekte yüzde 30'lara varan bir artış bekliyoruz” dedi.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları!

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları 1 milyon 34 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde teslimlerin bu yıl sonu Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nurol Park Güneşli satılık ofis!

Nurol Park Güneşli satılık ofis alanları 110 metrekareden başlıyor. 55 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor.

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

açık ofis projelerinde düzenlemeler yapılıyor Haberi

açık ofis projelerinde düzenlemeler yapılıyor

Ofisler çalışanların hayatlarının büyük bölümünü geçirdiği alanlar ancak öyle bir değişimden geçti ki çalışanlar sudan çıkmış balığa döndü. Odalardaki tüm sırlar bir anda açık ofislerle gün yüzüne çıktı ancak bu durum pek çok dezavantajı da beraberinde getirdi. İnsanlar telefonla konuşamaz hale geldi. Diken üstünde çalışma durumu peşi sıra verim düşüşleri getirdi. Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, "Mobilyanın çalışanların iletişimini üst seviyeye çıkarması gerekiyor. Harika mobilyalar alın ama çalışanı tuvaletin yanında bir yere konumlandırırsanız olmaz. Bu otobana kütüphane kurmaya benzer. Bütün emek çöpe gider" diyor. Açık ofislerin kapalı odalar kadar sorunlu olduğunu dile getiren Malhan, "Kapalı odalardan çıkıp birden açıldık. İki uç oldu. Dolayısıyla sorun çıktı" diyor. Yeni koleksiyonda ofislere balyoz etkisi...