22 / 05 / 2024

ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın

ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın

Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi...

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Aydın Yılmazer, Nafi Güral'a yatırımları için teşekkür etti!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

Gate Of Anatolia’da dükkan satışları tamamlandı!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’de yapılan Gate Of Anatolia projesinde dükkan satışları tamamlandı. Kuaför, eczane, kuru temizleme, cafe ve restoran gibi amaçlarla kullanılacak olan 7 dükkan, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’nin prestij caddelerinden Atayolu Caddesi üzerinde yapılan Gate Of Anatolia projesi, temel atma töreninin ardından tüm hızıyla yükselmeye başladı. Proje; 20 ayda tamamlanacak.

Gate of Anatolia ACK Grup teslim tarihi!

ACK Group tarafından hayata geçirilen Gate of Anatolia ACK Grup teslim tarihi 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükselen projede satışlar devam ediyor...

Gate Of Anatolia Konutları 'nda yüzde 9 indirim!

GateOf Anatolia projesi düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıda konuşan ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, 'Muhabbet esaslı komşuluk ilişkilerini yaşatacak yaşam alanları oluşturduk' dedi.

Gate Of Anatolia Sancaktepe Evleri'nde yüzde 1 KDV imkanı!

ACK Grup'un ilk projesi olan Gate Of Anatolia'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişirken, projenin yüzde 40'ı ise ön lansman döneminde satıldı.

Sancaktepe Gate Of Anatolia'nın yüzde 40'ı satıldı!

Gate Of Anatolia projesi resmi olarak satışa çıktı. ACK Grup'un ilk projesi olan Gate Of Anatolia'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişirken, projenin yüzde 40'ı ise ön lansman döneminde satıldı.

Kerim Ersayın: Şehir merkezinden uzak eve talep artıyor!

Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi...

ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın Haberi

ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın

Nüfus yoğunluğu yüksek şehirlerde artan göçle beraber yaşam alanları gitgide daralıyor.


Bu durum şehrin sakinlerini şehir merkezinden uzakta ancak ulaşım imkanı iyi olan bölgelerde ev almaya yönlendiriyor. Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi. İnsanların artık trafik ve yoğunluktan dolayı ulaşım imkanı rahat alanları tercih ettiğini belirten Ersayın, “Nitekim bu dışsal alanlar devlet yatırımlarıyla desteklendiği için şehir merkezi trafiğine oranla ulaşıma çok daha elverişli hale geliyor. Konut talebi de rahat ulaşım ve daha az nüfus yoğunluğu gibi şartlara göre şekilleniyor.” ifadesini kullandı.


Yeni bir inşaat projesini tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında konuşan Kerim Ersayın, talep doğrultusunda merkezden uzakta bir proje geliştirdiklerini anlattı....