05 / 05 / 2024

Active Oxygen Teknolojisi

Active Oxygen Teknolojisi

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, daha uzun süre tazelik için teknolojiyle yenilenen buzdolaplarını 999 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor...

Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları!

Toplam 600 adet daireden meydana gelen Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları 1+1 daireler 22 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Siesta Oxygen'den şimdi ev alana tatil hediye!

Daire teslimlerinin Aralık 2015 'te yapılması öngörülen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Soyak Siesta Oxygen'den şimdi ev alana tatil hediye ediliyor.

İzmir Siesta Oxygen ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olunabilen projede 288 adet satılık daire yer alıyor. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

İzmir Siesta Oxygen satılık daire!

Teslimlerin Aralık 2015' te yapılması öngörülen projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Siesta Oxygen ödeme seçenekleri!

Toplam 288 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Siesta Oxygen ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 38 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 288 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme uygulanıyor. Peki Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri!

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı projede toplam 288 adet daire yer alıyor. Projede daireler Aralık 2015'te teslim edilecek. Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 36 ay vade farksız ödeme uygulanıyor.

Siesta Oxygen'de Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Siesta Oxygen'de Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında 5 bin TL tatil hediye ediliyor.

İnşaat Teknolojisi öğrencileri köprü inşaatlarını inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Amasya çevre yolundaki şehzadeler grubu köprüleri ve Amasya-Erzincan karayoluna bağlanan köprü inşaatlarına teknik gezi düzenlediler.

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları!

Daire alanlarının 38 ile 186 metrekare arasında değiştiği Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi yapabiliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Siesta Oxygen satış ofisi!

Siesta Oxygen satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. Toplam 288 adet daireden meydana gelen projede bahar kampanyalı ödeme planı başladı. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunuyor.

Active Oxygen Teknolojisi Haberi

Active Oxygen Teknolojisi


 Hotpoint full no-frost buzdolapları sahip olduğu Active Oxygen Teknolojisi sayesinde yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini 9 güne kadar koruyor. Yiyeceklerin üzerine doğal aktif oksijen verilmesini sağlayan bu inovatif teknoloji bakteri oluşumunu yüzde 90’a varan oranda, kötü koku oluşumunu ise yüzde 70’e varan oranda engelliyor.

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, tüketicilere inanılmaz bir indirim kampanyası sunuyor. Daha uzun süre tazelik için teknolojiyle yenilenen Hotpoint buzdolapları 999 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Hotpoint full no-frost buzdolaplarındaki Active Oxygen Teknolojisi yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini 9 güne kadar koruyor. Yiyeceklerin üzerine doğal aktif oksijen verilmesini sağlayan bu inovatif teknoloji bakteri oluşumunu yüzde 90’a varan oranda, kötü koku oluşumunu ise yüzde 70’e varan oranda engelliyor.


Tamamı yenilenen çift kapılı, kombi ve 4 kapılı olmak üzere her...