04 / 05 / 2024

Acun Ilıcalı arsa

Acun Ilıcalı arsa

Ilıcalı'nın Alaçatı'da sörf yolu üzerinde bulunan ve ayrıca meşhur Hacı Memiş Mahallesi'ne yürüyerek 5 dakikalık mesafedeki bin 200 metrekare alanı satın aldığı öğrenildi.

İBB, üç ilçede arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İBB, Pendik, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan arsaları satıyor. Peki İBB tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 30 Kasım'da!

Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 787 metrekare alana sahip.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Onikişubat Belediye Başkanlığı 907 metrekare alana sahip arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

İstanbul'un o ilçesinde arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa alacaklara fırsat! İşte ayrıntılar...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Acun Ilıcalı arsa Haberi

Acun Ilıcalı arsa

Son yıllarda tatil ve eğlencede kazandığı popülerliğin gayrimenkul fiyatlarına da zirve yaptırdığı Alaçatı, ünlü isimlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Fatih Terim, Mustafa Koç, Muhtar Kent, Ece Erken, Demet Akbağ ve Tolga Çevik gibi birçok ünlü ismin yatırım yaptığı Alaçatı'da, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da sonunda yer aldı.


Ilıcalı'nın Alaçatı'da sörf yolu üzerinde bulunan ve ayrıca meşhur Hacı Memiş Mahallesi'ne yürüyerek 5 dakikalık mesafedeki bin 200 metrekare alanı satın aldığı öğrenildi. 8 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirilen Ilıcalı'nın bu araziye lüks villalar yaptıracağı belirtildi. 


Yeni...