07 / 05 / 2024

acun ılıcalı Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi

acun ılıcalı Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi

Yardımseverliğe her zaman 'Var'... Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne-babasının adına bir huzur evi ve rehabilitasyon merkezi açacak. Muhtaçlara destek olacak...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Survivor'da 'ödül villası' bakın kimin çıktı!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına lüks bir malikaneyi yarışmacılara ödül olarak verdi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta 'Dominik'in en güzel evi' dediği malikanenin sahibi ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

acun ılıcalı Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi Haberi

acun ılıcalı Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi


KAZANCIYLA sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, bir yandan da yardım projelerine imza atmaya devam ediyor. ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasında engelliler için TESYEV’e 5 milyon TL , Edirne’de okuduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan ünlü yapımcı, örnek bir proje için daha kolları sıvadı. Ilıcalı, 1990 yılındaki bir trafik kazasında kaybettiği annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı’nın adını, yaptıracağı bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yaşatacak.  


YAPTIRIP BAĞIŞLAYACAK 

Başarılı yapımcı, 'Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdikten sonra ‘Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağışlayacak. Ilıcalı, projeyi gelecek yıla yetiştirerek anne-babasının 25'inci ölüm yıldönümüne denk getirmeyi planlıyor.  



Samet...