27 / 04 / 2024

Acunkent mağdurları eylem

Acunkent mağdurları eylem

Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu, mağdurlar pazar günü saat 13:00'de proje önünde toplanıp bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları dün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı...

İnşaat mağdurları Taksim'de eylem yaptı!

İstanbul'daki inşaat mağdurları dün saat 16:00 'da Taksim'de eylem yaptı. "Evimizi istiyoruz" sloganı ile yürüyüş yapan mağdurlar eylemlerin ses getirmemesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacak..

Acunkent mağdurları eyleme hazırlanıyor!

Uluhan Grup Acunkent projesi için ilk kazmayı Mart 2010’da vurmuştu. Ancak Uluhan Grup’ta işler yolunda gitmedi ve önce Babil Kuleleleri sonra da Acunkent’e haciz geldi. Hak sahipleri Acunkent projesini ve evlerini kurtarmak için harekete geçti...

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Konut mağdurları dikkat! Sevindirici haber geldi!

Acunkent mağdurlarının akılalmaz iddialarda bulunduğu proje için sevindirici haber geldi. İşte mahkemenin verdiği o karar...

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Acunkent mağdurları eylem Haberi

Acunkent mağdurları eylem


Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.


Saat 22.00'de otobüslerle Esenyurt'tan Kısıklıya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, Kısıklı caddesinde Türk bayrağı açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tezahüratta bulunan kalabalık daha sonra bir basın açıklaması yaptı. 


Acunkent mağdurları tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Hikayemiz 2010'da başladı. 2012 Haziran ayında teslim edilecekti. Yerlerimiz teslim edilmediği gibi son 4 yıldır da inanması zor bir trajedi yaşıyoruz. Önce hukuk kapılarında bekçi olduk. Hukuk içinde hakkını alabilmiş tek bir kişi bile olmadı. Tek bir kişi ceza almadı. Çaldığımız bütün kapılar yüzümüze kapandı. Tek umudumuz sizsiniz. İnanıyoruz siz garip dostusunuz. Her zaman gerçek mağdurun yanında oldunuz. Şu an kapınıza ailelerimizle geldik. Derdimizi ancak siz çözersiniz" denildi. 

Bir mağdur...