13 / 05 / 2024

Adalar yatırım

Adalar yatırım

İstanbul’un doğal güzelliklerine sahip Adalar ilçesinde bulunan 2B arazilerine günü birlik tesis yapılabilme izni çıktı. Bölgenin nüfusunun 5 kat artması planlanıyor.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Türkler'den Maldivler'e 200 milyon dolarlık yatırım!

Dünyanın en güzel tatil adalarından Maldivler'de Türk rüzgarı esiyor. Bölgedeki Türk yatırımı 200 milyon doları bulurken, Türk turist sayısı da giderek katlanıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi!

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Karayipler'den Türk inşaatçılara yatırım çağrısı!

Karayipler’deki Turks&Caicos Adaları’nın Maliye, Ticaret ve Yatırım Bakanı Charles Washington Misick, başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye’den yatırımcıları ülkesine davet etti.

Yapı Yatırım projesi satışta!

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Daire fiyatları 485 bin liradan başlayan Seyri Adalar Rezidans'ta banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar teslim tarihi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Tek blok halinde inşa edilen Seyr-i Adalar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış ofisi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 216 366 66 70. Seyri Adalar projesi toplam 120 adet konuttan meydana geliyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış fiyatları!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i Adalar projesinde çocuk parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik, fitness center, bay-bayan saunası ve spor alanları bulunuyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar ödeme planı!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Seyri Adalar projesinde çocuk parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik, fitness center, bay-bayan saunası ve spor alanları bulunuyor...

Adalar yatırım Haberi

Adalar yatırım

İstanbul'un Adalar ilçesinde, butik otelciliğin ve ev pansiyonculuğunun önü açıldı. Bölgede zemin katlara dubleks izni getiriliyor.


Adalar Savunması, konu le ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklama'da Adalar’ın nüfusunun beş katına çıkacağı açıklandı. 


Adalar, 1976'da Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından “koruma alanı” ve 1984 yılına Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu tarafından “SİT alanı bütünü” ilan edilmişti.


Uzun yıllardır Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasındaki anlaşmazlık nedeniyle plan hazırlık süreçleri aksayan Adalar’la ilgili 2011 yılında 1/5000 Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı hazırlamış ve İBB Meclisi’nde kabul edilmişti.


Adalar  Belediyesi'nin 2012 yılından bu yana sürdürdüğü /1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı çalışmaları da sürüyor. Sona gelinen planlar Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu gündemine geldi.Planlar kurulda onaylandıktan...