30 / 04 / 2024

adam kule kartal satılık

adam kule kartal satılık

Adam Kule Dap Yapı iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansman öncesinde ön talep toplayan proje rezidans, home ofis ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

Adam Kule'nin yüzde 47'si ön talep döneminde satıldı!

Kartal Dragos'ta insan gibi projelendirilen 'Adam Kule'nin yüzde 30'u yabancıya satıldı. 2017 sonunda teslimi planlanan projede metrekare fiyatı 5500 lira...

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Adam Kule satış fiyatları!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde daireler isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule satış fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Evleri satış ofisi!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule Evleri satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçip proje hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dragos Adam Kule Rezidans ödemeleri!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor. Dragos Adam Kule Rezidans ödemeleri kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule DAP iletişim!

Satışların devam ettiği Adam Kule Projesi DAP Yapı imzasıyla yükseliyor. Adam Kule DAP iletişim için 444 93 27 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede 36 aya kadar vade sağlanıyor. Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL'den başlıyor.

adam kule kartal satılık Haberi

adam kule kartal satılık

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Dragos hattında hayata geçiriliyor. Proje 30 katlı tek blok olarak dizayn edildi.


Adam Kule Kartal Evleri'nin lansmanı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.


Adam Kule Dap Yapı iletişim numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje ön talep toplamaya devam ediyor.


Dragos Adam Kule 'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tipleri isteğe bağlı olarak 2 oda 1 salon veya 3 oda 1 salon olarak birleştirilebiliyor.


Adam Kule Dap Yapı iletişim
Telefon: 444 93 27
Web: http://www.dapyapi.com.tr/
Özge...