28 / 04 / 2024

adam kule nerede

adam kule nerede

Konum bilgisine göre metroya 600 metre yakınlıkta bulunan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Adam Kule Dap Yapı fiyat listesine göre daireler 306 bin TL'den başlıyor.

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Adam Kule'den kişiye özel ödeme planı!

Adam Kule'nin lansman kampanyası start aldı. DAP Yapı, proje için kişiye özei ödeme seçenekleri sunuyor. Adam Kule'de peşinat 2016 yılında ödenirken; 12 ay taksit DAP Yapı tarafından karşılanıyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adam Kule fiyat!

Konum bilgisine göre sahile 10 dakika uzaklıkta bulunan projede daire alanları 46 metrekareden başlıyor. Adam Kule fiyat listesi kapsamında 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisin bulunduğu proje sahile 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dap Yapı ödeme planı!

Adam Kule Dap Yapı ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje metroya 600 metrelik mesafede bulunuyor.

Adam Kule satış ofisi iletişim!

254 adet daire ve 88 adet home ofisin yer aldığı proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule Residence ödemeleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan proje metroya 600 metre yakınlıkta yer alıyor. Dragos Adam Kule Residence ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade sağlanıyor.

Adam Kule Dragos Rezidans!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Dragos Rezidans projesinde daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Adam Kule resimleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 254 adet daire yer alıyor. Maltepe Adam Kule resimleri haberimizin devamında yer alıyor...

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Maltepe ödeme planı!

Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Maltepe ödeme planı kapsamında 48 aya kadar vade sağlanıyor.

Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri kapsamında sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule fiyatlar!

Adam Kule fiyatlar daire tipleri bağlı olarak değişiyor. Sahile 10 dakika uzaklıkta yükselen projede banka kredisiz 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule satış fiyatları!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde daireler isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule satış fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Evleri satış ofisi!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule Evleri satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçip proje hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

adam kule nerede Haberi

adam kule nerede

Adam Kule Dap Yapı fiyat listesi detaylarına geçmeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.


Dragos Adam Kule daire tipleri

Konut seçeneklerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten meydana geliyor. Proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor.


Maltepe Adam Kule lokasyon

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen proje 27 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje ulaşım bilgisine göre sahile 10 dakika, metroya 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Adam Kule Rezidans ne zaman teslim?

Konut büyüklüklerinin 46 metrekareden başlayıp 204 metrekareye kadar ulaşarak değiştiği projede daire teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Dap Yapı imzasıyla...