04 / 05 / 2024

adana Aksantaş TOKİ Camisi

adana Aksantaş TOKİ Camisi

Merkez Yüreğir İlçesi Aksantaş TOKİ Camisi hayırsever Adanalılardan yardım bekliyor. TOKİ Cami İmamı Nihat Gürbüz, "Dileriz hayırsever kişiler çıkar yardım kampanyamıza destek verir." şeklinde konuştu.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 fiyatları ne kadar? İşte Adana 2020 TOKİ ödeme planı...

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları! 

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 2017!

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 27 Temmuz - 11 Ağustos 2017 arası olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin 651 TL ile 290 bin 956 TL arasında değişiyor.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana TOKİ Emekli başvuruları!

Adana TOKİ Emekli başvuruları TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Toplamda 12 bin adet başvuru yapılan projede 250 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Adana Emekli başvurusu!

TOKİ Adana Emekli Konutları başvuruları devam ediyor. Peşinatsız aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabilecek projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ konutlarına Adana'dan 12 bin başvuru yapıldı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı "TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme" kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi'ne 12 bin kişi başvurdu.

Adana'da TOKİ Konutları için rekor başvuru!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı "TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme" kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi'ne 12 bin kişinin başvurduğu bildirildi.

adana Aksantaş TOKİ Camisi Haberi

adana Aksantaş TOKİ Camisi

Merkez Yüreğir İlçesi Aksantaş TOKİ Camisi hayırsever Adanalılardan yardım bekliyor. Caminin yeniden restore edilmesi için hayırsever kişi ve kuruluşların desteğine ihtiyaç bulunduğunu söyleyen TOKİ Cami İmamı Nihat Gürbüz, "Dileriz hayırsever kişiler çıkar yardım kampanyamıza destek verir. Biliyoruz ki Adana'da pek çok hayırsever insan var" dedi. 


"Sesimizin duyulmasını istiyoruz" diyen İmam Nihat Gürbüz, şunları kaydetti: "Bizler, ibadet için gelenlere en iyi şartlarda hizmet vermek istiyoruz. Hayırsever insanların cami için yardımelini uzatmasını bekliyoruz. İnanıyoruz ki sesimizi duyanlar çıkacaktır. Bu kampanya da amacına ulaşacaktır. İnsanlarımız da huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirecektir". 



Adana Egemen...