29 / 04 / 2024

Adana Alara My World güncel fiyatları

Adana Alara My World güncel fiyatları

Toplam 556 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Adana Alara My World güncel fiyatları 1+1 dairelerde 180 bin TL olarak belirlendi.

Adana Alara My World güncel fiyatları!

Toplam 556 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Adana Alara My World güncel fiyatları 1+1 dairelerde 180 bin TL olarak belirlendi.

Alara My World'de 275 bin TL'ye 2+1!

Öztaş Limited tarafından inşa edilen Alara My World projesi 8 blokta 556 daireden meydana geliyor. Projedeki bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlandı.

Adana Öztaş Alara My World' de fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor!

Bayram İnşaat tarafından hayata geçirilen Öztaş Alara My World projesinde toplam 556 adet daire bulunuyor. Öztaş Alara My World' de fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor.

Adana'da konut fiyatları düşüyor, arsa fiyatları yükseliyor!

Adana Ticaret Odası Gayrimenkul sektörü meclis üyesi Yasin Işık, 3 yıl öncesinin fiyatlarıyla konut sattıklarını bildirdi

Adana'ya 7 milyon liralık Cemevi yapılacak!

Adana Cemevinin, Sabancı Merkez Camisinden sonra kentin anıtsal nitelikteki ikinci sembol yapısı olacağı bildirildi

Adana'da 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı!

Adana'da kent içi ulaşımı rahatlatmayı amaçlayan 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı

Cenk Eren "My Pavyon"un şubelerini açacak


Şarkıcı Cenk Eren Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren"in Bodrum ve Çeşme şubelerini açacak

Adana ve Mersin'deki tarihi evlerin ihmali!

Adana ve Mersin'de, çoğunluğu bir asrı aşkın geçmişe sahip tarihi evler, kullanıma açılmayı bekliyor.

Ağaoğlu My Town Ispartakule'de metrekaresi 1.800 TL

Ağaoğlu My Town Ispartakule projesi, oturma amacıyla konut almak isteyenler nezdinde 5 bin kişilik anket uygulaması sonrasında Türk Ailesinin beklentilerine göre tasarlanmış bir proje

Adana inşaat mühendisleri TOKİ'ye karşı çıkıyor

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İMO Adana Şube Başkanı Sadi Sürenkök, "TOKİ serbest rekabetihiçe sayıyor" dedi

Adana Aralık 2009'da konut zam şampiyonu oldu

Garanti Bankası ile Reidin.com işbirliğinde hazırlanan Emlakendeks'e göre, Aralık'ta konut fiyatları en çok Adana'da arttı

Adana'da konut fiyatları yine yükseldi

Konut fiyatlarının bir önceki aya göre en fazla artış gösterdiği il yüzde 1.20 ile Adana,  en çok değer kaybettiği il yüzde 1.41'le Kocaeli oldu

Ağaoğlu My Residence 212'de 239 bin 700 TL!

Ağaoğlu'nun Güneşli Basın Ekspres yolu üzerinde inşaatını sürdürdüğü My Residence 212 projesinde fiyatlar 239 bin 700 TL'den başlıyor

Adana Alara My World güncel fiyatları Haberi

Adana Alara My World güncel fiyatları

8 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 556 adet daireden meydana geliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede Türk hamamı, sauna, fitness center, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor.


Dairelerin denize sıfır olan projenin 18 bin metrekaresi yeşil alan olarak ayrıldı. Projede 1+1 dairelerin alanları 110 metrekare, 2+1 daireler 160 metrekare, 3+1 daireler 210 metrekare olarak tasarlandı.


Adana Alara My World güncel fiyatları 1+1 dairelerde 180 bin TL, 2+1 daireler 275 bin TL, 3+1 daireler 350 bin TL olarak belirlendi. Adana  Yumurtalık' ta yükselen projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Adres: Alara...