03 / 07 / 2024

adana ayakkabı üretim sektörü

adana ayakkabı üretim sektörü

Adana Sanayi Odası (ADASO) yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Sözlü üyelere, Adana'yı kentsel dönüşümle yeniden inşa ederek, sanayiciler için de küçük sanayi siteleri oluşturacaklarını ifade etti...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Sabri Tari Adana'daki projeleri anlattı!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ÇKA 2015 yılı Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Adana'da 'Varda' Var" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere imzalandı.

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. açıldı!

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. Havva Er Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kehveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde açıldı.

Adana'da Hidroelektrik Santrali proje toplantısı 24 Haziran'da!

Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana'da Hidroelektrik Santrali Projesi için 24 Haziran 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

adana ayakkabı üretim sektörü Haberi

adana ayakkabı üretim sektörü


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sanayicinin kazandığının milli servet olduğunu söyledi.


Adana Sanayi Odası (ADASO) yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Belediyenin, Adanalının belediyesi olduğunu söyleyen Hüseyin Sözlü, sanayicilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları içinde, kendisi için en kıymetli grupta olanları temsil ettiğini belirtti. Hüseyin Sözlü, "Sanayiciler, ürettikleriyle ülke ekonomisinin, ülke istihdamının, ülke kalkınmasının yolunu açan insanlar. Kimse onları kıskanmasın. Onlar büyüdükçe memleket ekonomisini büyütüyorlar ve kendileri için bir şey kazanmıyorlar aslında. İnsanların bir dünyalığı vardır. Onu kazandıktan sonra insanlar çok kazanmakla çok tüketmiyor, çok yiyemiyor. Yapılan iş milli mücadele. Kalkınmanın, büyümenin milli mücadelesi, refah toplumunu büyütmenin milli mücadelesi. Onun için sanayicilere çok dostane gözle, onlardan biriymiş gibi bakan bir belediye başkanıyım. Benim üzerimde Ceyhan’daki sanayicilerimizin de...