04 / 05 / 2024

Adana Büyük Sanayi Projesi başvuru

Adana Büyük Sanayi Projesi başvuru

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Adana Büyük Sanayi Projesi başvuru Haberi

Adana Büyük Sanayi Projesi başvuru

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı. 


Proje Müşavirliğini Bektaş Avcı'nın yaptığı ve TEMSA civarında hayata geçirilmesi planlanan 300 milyon dolarlık dev projeye 2016 yılı içinde başlanması planlanıyor. Sade Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı-Proje Müşaviri Bektaş Avcı, proje finansmanı için bankalar ve kredi kuruluşları ile görüşmelere başladıklarını açıkladı. 

PROJE 2016 İÇİNDE BAŞLAYACAK

Avcı, "Başvurular; Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Adana Ticaret Odası (ATO) ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) merkezlerinden, adanabuyuksanayi.com sitesinden yapılabilecek. Projeye bu yılın içerisinde başlanması planlanıyor" dedi. 

MESLEK GRUPLARININ ÇALIŞMA ORTAMI MODERNLEŞTİRİLECEK

Projenin 798 bin metrekare inşaat alanına sahip olacağını belirten Bektaş Avcı, şu bilgileri...