17 / 05 / 2024

adana büyükşehir belediyesinin yol açma çalışmaları

adana büyükşehir belediyesinin yol açma çalışmaları

Zihni Aldırmaz’ın göreve gelmesinin ardından Ray Sokak olarak bilinen Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı niteliğindeki bölgede kamulaştırma çalışmaları yapıldı. Ardından yıkım işlemleri gerçekleştirilerek bulvarın açılması sağlandı...

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

adana büyükşehir belediyesinin yol açma çalışmaları Haberi

adana büyükşehir belediyesinin yol açma çalışmaları


Adana Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın batı yönünde de devamını açıyor.


Zihni Aldırmaz’ın göreve gelmesinin ardından Ray Sokak olarak bilinen Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı niteliğindeki bölgede kamulaştırma çalışmaları yapıldı. Ardından yıkım işlemleri gerçekleştirildi ve bulvarın açılması için engeller ortadan kaldırıldı. Bulvarın devamında altyapı çalışmalarını tamamlayan ASKİ ekiplerinin ardından kaldırım ve refüj çalışmaları yapıldı. Denizli Mahallesi’ndeki tren hattına kadar olan bulvarda şimdi de asfalt çalışmaları yürütülüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın doğudan batıya kenti birbirine bağlayan önemli ana arterlerden biri olduğunu vurguladı. Ancak bulvarın yıllardır İstasyon civarında çıkmaz sokak gibi kaldığını belirten Zihni Aldırmaz, “Biz göreve geldikten sonra bunu ortadan kaldırmak için kolları sıvadık. İlk etapta bulvarı Denizli Mahallesi’ndeki tren hattına kadar hizmete...