02 / 05 / 2024

Adana çelik asfalt çalışması

Adana çelik asfalt çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan yöresinde yetiştirilen tarım ürünlerinin pazara sunulduğu Kozan Sebze ve Meyve Hali’nde ‘çelik asfalt’ uygulamasıyla yol yenileme çalışması başlattı.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

DEMAK Asfalt Limited Şirketi kuruldu!

DEMAK Asfalt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çelik ve Halil İbrahim Dönmez ortaklığıyla kuruldu. 

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Adana Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan , Adana Arkeoloji Müzesi açılışına katıldı. Bakanlar, açılıştan sonra müzeyi gezdi.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana Aladağ'a sıcak asfalt!

Aladağ’ın ana arterinde, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar söz konusu çalışma kapsamında 3 bin ton asfalt kullandı.

Adana çelik asfalt çalışması Haberi

Adana çelik asfalt çalışması


Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan yöresinde yetiştirilen tarım ürünlerinin pazara sunulduğu Kozan Sebze ve Meyve Hali’nde ‘çelik asfalt’ uygulamasıyla yol yenileme çalışması başlattı. Her gün onlarca ağır vasıta taşıtın yükleme ve indirme yaptığı halde,yolların uzun ömürlü olması için çelik asfalt yöntemi tercih edildi.


KOZAN ÇİFTÇİSİNİN EMEĞİ BURADA DEĞERLENİYOR


Adana Büyükşehir Belediyesi İşletmeler İştirakler Daire Başkanlığı, Kozan çiftçisinin alın teri ve emeğinin değer bulduğu Kozan Sebze ve Meyve Hali’nde meydan ve yolların yenilenmesini çelik asfaltla sağlamak üzere kolları sıvadı. Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş ve halde faaliyet gösteren esnafın talepleri doğrultusunda planlama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk etapta beton zemindeki görüntü kirliliğini freze makinesi kullanarak ortadan kaldırmaya başladı.


AĞIR TAŞITLARA DAYANAKLI ASFALT


Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediyesi İşletmeler...