05 / 05 / 2024

Adana Ceyhanda 90 dönümlük arsa TOKİye devredildi

Adana Ceyhanda 90 dönümlük arsa TOKİye devredildi

Ceyhan Belediyesi'ne ait 90 dönümlük arsa, toplu konut yapılması için Başkan Alemdar Öztürk tarafından Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredildi.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Adana'da ihale köstebekleri yakalandı!

Adana'da polis ekipleri tarafından 26 ilde bulunan 48 ihalede usulsüzlük yaparak devleti 90 milyon lira zarara uğrattığı iddia edilen Derviş Büyükbaş liderliğindeki çeteyi çökertti.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

M1 Adana AVM Nisan 2017'de açılacak!

M1 Adana AVM, 2017 Nisan ayında tamamlanacak yenilenme projesiyle 90 bin metrekare kiralanabilir alanda 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Türkiye'de 3 yılda 90 bin yataklı şehir hastaneleri açılacak!

3 yıl içerisinde 90 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin devreye gireceğini dile getiren Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Eyüp Gümüş, Mersin'i haziranda, Adana'yı ve Yozgat'ı yıl sonunda, Ankara Bilkent'i 2017 Mayıs'ta açacaklarını söyledi.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Adana Ceyhan'da 90 dönümlük arsa TOKİ'ye devredildi!

Ceyhan Belediyesi'ne ait 90 dönümlük arsa, toplu konut yapılması için Başkan Alemdar Öztürk tarafından Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredildi.

Adana'nın temel sorunu çarpık kentleşme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana’nın temel sorununun; ‘çarpık kentleşme’ olduğuna dikkat çekerek, bugün belediye meclislerdeki gündemin yüzde 90’ını ‘imar tadilatları’ oluşturduğunu hatırlattı.

Adana'nın yeni Adliye Binası inşaatında sona gelindi!

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu.

Adana yeni Adalet Sarayı'nın yüzde 90'ı tamam!

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu.

Adana’da toplu taşımaya yüzde 35.7 zam!

ADANA’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 35.7’ye varan oranda zam yapıldı. Belediye otobüsleri 1.40 liradan 1.90 liraya, dolmuş ücretleri 1.75 liradan 2.25 liraya, özel halk otobüsleri 1.60 liradan 2 liraya yükseldi...

Turkcell Superonline'dan Adana'ya 90 milyon liralık yatırım!

Adana'da fiber altyapıya ve bu altyapının getirdiği hizmetlere sahip olabilmenin büyük önem taşıdığını ifade eden Turkcell Superonline Genel Müdürü Erkan, Adana'ya 90 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi

Adana Ceyhanda 90 dönümlük arsa TOKİye devredildi Haberi

Adana Ceyhanda 90 dönümlük arsa TOKİye devredildi

Yasal tüm prosedürlerin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Alemdar Öztürk tarafından imzalanan belgeler ve hazırlanan tapu kaydı TOKİ Başkanlığı temsilcisi Kadir Daşçı'ya teslim edildi. Başkan Öztürk, "İnşallah Ceyhan'a hayırlı olacak bir projeyi başlatmış olduk. Alt ve orta gelir düzeyindeki vatandaşlarımızı konut sahibi yapmayı amaçlayan bu projenin ilk etabında en az bin konut yapılacaktır. İçersinde camii ve okuldan, yeşil alandan sağlık ocağına kadar tüm sosyal alanlar yer alacaktır. Projenin 2017 yılında tamamlanması bekleniyor" dedi. 


Sabah...