05 / 05 / 2024

adana fetö operasyonu

adana fetö operasyonu

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında 150 kadar mağazası bulunan Süvari Giyim de bulunuyor.

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Ahmet Selim Ener gözaltına alındı!

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Beyaz İnşaat'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyaz İnşaat, kurum hakkında 14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından yayınlanan FETÖ Terör Örgütü ile ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Beyazlar Grup'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyazlar Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.’14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından “Müteahhitlere FETÖ Operasyonu” adı altında yapılan haberlere ilişkin açıklama yayınladı. İşte o açıklama..

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı kumpasla ele geçirmiş!

FETÖ'nün, 2008 yılında 65 bin çiftçinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ele geçirmek için fabrika ve kooperatif yöneticileri ile bürokratlara yönelik gerçekleştirdiği kumpas operasyonu 8,5 yıl sonra ortaya çıktı.

Dolandırıcılar Sezer Wasner'e Beylerbeyi'ndeki evini sattırdı!

İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’nde oturan Sezer Wasner, kendisini telefonla arayarak polis olarak tanıtan kişilerin 'FETÖ operasyonu için' 800 bin dolarını aldığını belirterek şikayetçi oldu.

Adana'da FETÖ'ye imar rantı mı sağlandı?

Büyükşehir ve Kozan Belediye Meclisi’nin FETÖ’den tutuklanan zanlılar için imar değişiklikleri yaparak rant sağlamalarına olanak tanıdığı ileri sürüldü. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 9 kişiye FETÖ operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan çoğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığında görevli 9 kişi tutuklandı.

Cahit Paksoy'un ifadesi ortaya çıktı!

Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanmasına karar verilen İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un hakimlik sorgusunun detayları ortaya çıktı.

Fikret İnan adliyeden firar etti mi?

FETÖ operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Fi-Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın adliyeden kaçtığı iddia edildi. İnan’ın avukatı Halil Canbolat Fikret İnan’ın firar ettiği iddiasının doğru olmadığını belirtti.

adana fetö operasyonu Haberi

adana fetö operasyonu

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında 150 kadar mağazası bulunan Süvari Giyim de bulunuyor.


Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgüte mali destekte bulunduğu belirlenen kent merkezindeki 54 şirkete kayyum atandı. 


Sahiplerinin bir kısmı firari, bir kısmı ise tutuklu bulunan şirketlere atanan 9 kayyum göreve başladı.


Kayyum atanan yerler arasında, kentte bir çok şubesi bulunan Süvari, Yağmur Mobilya gibi tanınmış şirketlerde bulunuyor. Süvari Giyim'in, 100'ü Türkiye'de olmak üzere toplam 150'ye yakın mağazası bulunuyor. 


Süvari'de çalışan personel sayısı 1040 civarında. Şirketin cirosu ise 150 milyon TL seviyesindeydi.


YARIM ASIRDIR SEKTÖRDE

1967 yılında hazır giyim toptancılığına giren Süvari, 1997 yılından itibaren önemli perakende markalarından biri oldu. Firmanın 8 ülkede 148 mağazası bulunuyor. Süvari, Türkiye'nin yanı...