01 / 07 / 2024

adana kent projeleri

adana kent projeleri

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Akhisar'da kent projeleri devam ediyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da hayata geçirdiği projeler ile ilçenin kaderini değiştirdi. Başkan Ergün, “Daha yaşanılabilir bir Akhisar için yaptığımız ve planladığımız projelerle ilçemize de imzamızı atmış durumdayız” dedi.

adana kent projeleri Haberi

adana kent projeleri

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor.Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, sempozyum sürecini Adana kamuoyu ile paylaşmak ve zenginleştirmek üzere "Başkalaşan Adana" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleneceğini söyledi. Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. 

Kent sorunlan sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi. sempozyumun 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenleneceğini vurguladı. Kavi, sempozyumun TMMOB bağlı Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları. Adana Akademik Meslek Odalan Birliği üyeleri. Adana Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üniversiteler ve ilgili kurumların desteğiyle...