18 / 05 / 2024

Adana konutları tapu teslimi

Adana konutları tapu teslimi

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen ve Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları törenle hak sahiplerine teslim edildi...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün inşaatında eylem!

Adana’da depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılmasına karar verilen Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün hizmet verdiği binada çalışan memurlar, sendikaları ile basın açıklaması yapıp, tehlikeli binanın boşaltılmasını istedi.

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat!

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Adana'daki emlakçılara ‘Web Tapu Sistemi' anlatıldı!

Adana Ticaret Odası tarafından gerçekletirilen emlak sektörüne yönelik olan etkinlikte, emlakçılara ‘Web Tapu Sistemi' anlatıldı.

Bitlis'teki afet konutlarının tapu sorunu çözülecek!

Bitlis'te halk bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda afet konutlarının tapu sorununun çözümü için harekete geçildiği belirtildi.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

Bingöl'de 20 yıllık tapu sorunu çözüm bekliyor!

Bingöl’ün Genç ilçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, OHAL konutlarında ikamet eden hak sahiplerinin 20 yıldır tapu beklediğini söyledi.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

KDV indiriminden sonra tapu harcı da düşerse konut talebi patlar!

150 metrekareden büyük konutların KDV’si yüzde 18’den 8’e düşürüldü. İnşaat sektörü, indirimin sektörde kayıtdışını azaltıp büyük ev talebini artırmasını bekliyor. Sektör, "Tapu harcı da düşerse talep patlar" diyor.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

Adana konutları tapu teslimi Haberi

Adana konutları tapu teslimi

Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nda evi olan vatandaşlar tapularını aldı. Topu dağıtım törenine katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Belediye öncülüğünde başlatılan toplu konut atağının Ceyhanlı müteahhitlere de örnek oluşturduğunu söyledi. 


Başkan Sözlü, "Yapımına 2006'da başlanan ve iki yıl gibi bir sürede tamamlanan Oğuzeli Konutları ile 2007 yılında başlanan Türkmeneli Konutlarını da üç yılda teslim etmiştik. Bugün burada evlerinde oturan vatandaşlarımızın tapularını da teslim etmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu konutlarda model olan ve uygulanmasıyla da inşaat sektörüne örnek olan Oğuzeli ve Türkmenli Konutları toplamda 137 daireden oluşuyor" dedi. Daha sonra Başkan Sözlü tarafından hak sahiplerine tapuları...