23 / 05 / 2024

Adana Kozan 2016 planları

Adana Kozan 2016 planları

Adana'nın Kozan ilçesine demir yolunun gelmesi için ön çalışma başlatılıyor. Hattın Adana -İmamoğlu-Kozan ve Kadirli üzerinden geçerek Osmaniye'ye bağlanması noktasında ön çalışma başlatılacağı belirtildi.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşüldü ve 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu. Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerin seçti.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Divan Adana Oteli'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Adana Kozan'a doğalgaz ne zaman gelecek?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Kozan ilçesine doğal gaz hizmeti götürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Seyhan'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Seyhan ilçesi, İkibinevler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. 23 Aralık 2016 tarihinde ihale edilecek arsanın satış bedeli 9 milyon 672 bin TL olarak belirlendi.

2016’nın konut alım şampiyonu Adana!

Eylül 2016'da yeni konut satışları yıllık bazda yüzde 17.6 artarak 50,972 adet gerçekleşirken ikinci el satışları aynı dönemde yıllık bazda yüzde 17.9 artarak 57,946 adet oldu. Adana ise yılın ilk 9 ayında yüzde 12 artan konut satışları sürpriz yapan il oldu.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Kozan 2016 planları Haberi

Adana Kozan 2016 planları

Adana'nın Kozan ilçesine demir yolunun gelmesi için ön çalışma başlatılıyor. AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Devlet Demiryolları 6.Bölge Müdürü Mustafa Çopur ile Kozan Kaymakamı Avni Oral ile bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçeye demir yolunun gelmesi için ön çalışma için fikir alışverişinde bulunuldu.


Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan toplantıda Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde daha önce ön çalışma başlatıldığı belirtilen demir yolu ile ilgili hattın Adana -İmamoğlu-Kozan ve Kadirli üzerinden geçerek Osmaniye'ye bağlanması noktasında ön çalışma başlatılacağı belirtildi.


Toplantıda, Kozan ve çevre ilçeler ile birlikte toplam 500 bin nüfuslu bölgede yılda 320 bin ton narenciye 300 bin ton buğday ve mısır ile 400 bin ton madenin karayolu ile taşındığı, bu ürünlerin taşınması noktasında demir yollarının daha uygun olacağı görüşleri...