02 / 05 / 2024

Adana Kozan köy yolları yenileme

Adana Kozan köy yolları yenileme

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

Adana'daki Yeşildam Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yeşildam Köyünün yollarının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana-Yumurtalık yolu 8 kilometre kısalıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana-Yumurtalık arasındaki Çelemli bölgesinde de 10 kilometrelik yol çalışması gerçekleştiriyor.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana’da 2016 yılında 2 bin 186 konut satıldı!

TÜİK 2016 Yılı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Bu verilere göre; Adana’da 2016 yılının Haziran ayına kadar 2 bin 186 konut satıldı.

Adana Kozan köy yolları yenileme Haberi

Adana Kozan köy yolları yenileme


ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. 


Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi. Beş bin metrekare araziye kurulan kum ocağı ile 12 köye yönelik çalışma yapıldığını belirten Başkan Öztürk, Çürüklü, Kuyubeli, Mahyalar, Şerifli, Karabucak, Minnetli, Akçalıuşağı, Boztahta, Karahamzalı, Çamlarca, Eskimantaş ve Gedikli köylerinde yol temizliği, genişletme, stabilize çalışmaları yürütüleceği ve ihtiyaç duyulan bölgelerde dere yataklarına büz atılarak yolların asfalta hazır hale getirileceğini kaydetti. 


BAŞKAN YARDIMICISI İNCELEDİ

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ve Çamlarca Köy Muhtarı Ahmet Gül de çalışmaları yerinde inceledi. Bölge halkı, çalışma nedeniyle Belediye yönetimine teşekkür etti.


Hürriyet



Haber Adana Bölge Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Şehir merkezindeki yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozan...