02 / 05 / 2024

Adana Merkez Park

Adana Merkez Park

Adana'dan bir şikâyet aldım. Bu kez sağlıklı yaşam için yürüyen bir okurumuzdan. Okurumuz düzenli olarak Merkez Park'a gelerek her gün yürüdüğünü söylüyor.

Adana Merkez’e TOKİ'den ucuz konut geliyor! İşte TOKİ Adana Merkez 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Adana'nın değerlenen bölgeleri neresi?

Adana merkez ilçelerinden Çukurova’nın 100. Yıl Mahallesi ile Sarıçam’ın Sofulu bölgesi son zamanlarda emlak sektöründe öne çıkıyor.

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Adana Merkez Park Haberi

Adana Merkez Park

Haliyle orada bulunan düzensizlikler dikkatini çekmiş. Diyor ki; "Yürüyüş parkuru çok güzel. Yürürken, spor yaparken keyif alıyorsunuz. Fakat bazı kendini bilmezler buradaki göstergelere zarar vermiş. Örneğin 'Kaç metre yürüdün, Ne kadar yürümen gerekir' gibi göstergeler bulunuyor. Bu göstergelerin bir kısmının üzeri boyanmış. Bir kısmı da kırılmış. Levhalara bir çekidüzen verilmesi ve tadilat yapılması lazım. Kıranların da bulunup ceza verilmesi gerekir." Umarım dikkate alınır. İnsanların yürürken kendilerini kontrol ettikleri göstergelerden ne istiyorsunuz?


GÜVENLİKÇİLER YİNE MAAŞ ALAMADI

Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki güvenlik görevlileri yine maaş alamadı. Maaşlar daha önceki aylarda da aksamıştı. Güvenlikçiler, "Ocak ayında da para alamadık" dediler. Tarsus Devlet Hastanesi yetkilileri sorunla...