28 / 04 / 2024

adana metro yatırımları

adana metro yatırımları

Kentteki yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çarenin metroda olduğunu, projenin onaylanmasıyla beraber 300 milyon dolar kredi alacaklarını ve metro projesini başlatacaklarını söyledi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

İzmir'de metro yatırımları hızlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, 95 adet metro aracı için yapılan “Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi” inşaatını inceledi. Kocaoğlu, bölgedeki metro yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

adana metro yatırımları Haberi

adana metro yatırımları

Habertürk gazetesi yazarı Esra Boğazlıyan,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a kentteki yatırımları sordu. 

Habertürk'te yer alan habere göre, kentteki metro yatırımları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çarenin metroda olduğunu, projenin onaylanmasıyla beraber 300 milyon dolar kredi alacaklarını ve metro projesini başlatacaklarını söyledi.

Başkan Karalar metro yatırımları ile ilgili son gelişmeleri şu şekilde anlattı: “Kredi notumuz çok iyi geldi. BB notu geldi bize, çok sevindirici oldu. Trafiği rahatlatmanın en önemli yolu toplu taşıma. Metroyu yapmamız gerekiyor. Proje Cumhurbaşkanı’nda. Onayladığı anda 300 milyon dolar kredi bulup metro projesini gerçekleştireceğiz.”

Adana Seyhan'a millet bahçesi...