05 / 05 / 2024

adana öğrenci evi ne zaman tamamlanacak

adana öğrenci evi ne zaman tamamlanacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ' in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Soner Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Mahkemeden emsal öğrenci evi kararı!

Ev sahibinin ‘Evim pansiyon olarak kullanılıyor’ diye yaptığı şikayet üzerine üçü üniversiteli, biri öğretmen 4 kişinin kaldığı İstanbul Bahçelievler’de yer alan konut gece yarısı zabıta tarafından mühürlendi. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Pozantı'da yayla evi inşaatları arttı!

Adana'nın Pozantı ilçesinde koronavirüs nedeniyle nüfus hızla arttı. İzole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar burada yayla evi inşa etmeye başladı.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

adana öğrenci evi ne zaman tamamlanacak Haberi

adana öğrenci evi ne zaman tamamlanacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Soner Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı. Verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu vurgulayan Çetin, "Öğrenci evi çok önem verdiğimiz projelerden biri" dedi. 30 Mart seçimlerinden önce üniversite öğrencileri için yurt yapacaklarına dair vaatte bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin henüz 5 ay bile dolmadan sözünü tuttu. Çetin'in talimatıyla Çukurova ilçesi sınırları içindeki Belediye Evleri Mahallesi'nde 3 bin 101 metrekare arsa öğrenci evi olarak tahsis edildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı arasında bir ön protokol imzalandı. Çetin, "Çok önem verdiğimiz bir projeyi hayata geçiriyor olmak beni çok heyecanlandırıyor" diye konuştu. TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı, 2. Başkan Züber...