17 / 05 / 2024

Adana Oğuzeli konutları

Adana Oğuzeli konutları

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen ve Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları törenle hak sahiplerine teslim edildi...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

TOKİ o ildeki konutlar için yeni tarihi duyurdu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize Çayeli projesinde yer alan 30 adet konut için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Ev almak isteyenler dikkat! O ildeki konutlar satılıyor! İhalesi 26 Eylül'de...

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan 12 adet konut satılıyor. İşte fiyatları...

Gaziantep Büyükşehir'den 14.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi, Körkün Mahallesi'nde bulunan iki gayrimenkul 14 milyon 897 bin 194 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep'te 14.9 milyon TL'ye  satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 14 milyon 897 bin 197 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 18.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli Körkün Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 406 bin 935 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Oğuzeli konutları Haberi

Adana Oğuzeli konutları

Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nda evi olan vatandaşlar tapularını aldı. Topu dağıtım törenine katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Belediye öncülüğünde başlatılan toplu konut atağının Ceyhanlı müteahhitlere de örnek oluşturduğunu söyledi. 


Başkan Sözlü, "Yapımına 2006'da başlanan ve iki yıl gibi bir sürede tamamlanan Oğuzeli Konutları ile 2007 yılında başlanan Türkmeneli Konutlarını da üç yılda teslim etmiştik. Bugün burada evlerinde oturan vatandaşlarımızın tapularını da teslim etmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu konutlarda model olan ve uygulanmasıyla da inşaat sektörüne örnek olan Oğuzeli ve Türkmenli Konutları toplamda 137 daireden oluşuyor" dedi. Daha sonra Başkan Sözlü tarafından hak sahiplerine tapuları...