21 / 05 / 2024

adana omega yapı denetim

adana omega yapı denetim

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü bazı firmaların yapı ve denetim faaliyetlerini 1 yıl süre ile durdurdu

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana-Ankara Otoyolu'na mola yeri yapılması talebi mecliste!

Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

adana omega yapı denetim Haberi

adana omega yapı denetim

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün kararı hakkında detaylı bilgi için