06 / 05 / 2024

Adana Optimum Alışveriş Merkezi bayramda açıkmı

Adana Optimum Alışveriş Merkezi bayramda açıkmı

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Adana'da alışveriş merkezi ek binası çöktü!

Adana, Seyhan ilçesi Yeni Mahalle Öğretmenler Bulvarı'nda bir alışveriş merkezinin ek binası inşaatında asma katın tablası beton dökülürken kalıp çöktü.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilendi!

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

Adana Optimum'da Gönüllü Kan Bağışı!

Türk Kızılay'ı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isleyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Türk Kızılay'ı Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde kan topluyor.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

Adana Optimum AVM 3. yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

Adana'da alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3'üncü yaşını ziyaretçileriyle şölen tadında kutlamaya hazırlanıyor. Cante Grande ekibi Optimum'un 3'üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak.

M1 Merkez Adana AVM'de 150 TL’lik alışverişe; muhteşem BMW 520İ kazanma şansı!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bu kez de muhteşem bir BMW 520İ kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor. Sadece 150 TL’lik alışveriş ile ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor...

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin desteği ile Türkkızılay’ ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor.

Adana Optimum iki ödül birden kazandı!

Ziyaretçilerine her gün indirimli alışveriş keyfinin yanı sıra bir yaşam merkezi ve eğlence alanı sunan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iki ödül daha kazandı.

Adana Optimum AVM'den şanslı masa sürprizi!

Adana Optimum Outlet, ziyaretçilerini sürprizlerle karşılıyor. Hafta içi her gün saat 12:30-15:30 arasında alışveriş merkezinin Fast Food katında herhangi bir masaya oturan ziyaretçiler, günün talihlisi olma fırsatını yakalamaya devam ediyor....

Adana Optimum Outlet AVM'de 2 bin adet fidan dağıtıldı!

2013 yılının Adana'da 'fıstık çamı yılı' ilan edilmesi dolayısıyla Adana Orman Fidanlık Müdürlüğü, bölge halkının buluşma noktası Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde fidan dağıttı...

Decathlon bugün Adana'da kapılarını açıyor!

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açıyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası olarak yer alıyor..

Adana Optimum Alışveriş Merkezi bayramda açıkmı Haberi

Adana Optimum Alışveriş Merkezi bayramda açıkmı

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi 19 Eylül-25 Aralık tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplam 200 TL tutarında alışveriş yapan ziyaretçileri arasından yapılacak çekilişle bir talihliye son model JAGUAR XF hediye ediyor.

Optimum Club üyelerinin katılabileceği kampanya kapsamında çekilişle şanslı bir kişi göz kamaştıran Jaguar sahibi olurken, alışveriş keyfini hediyelerle ödüllendiren Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.


HER 200 TL VE KATLARI ALIŞVERİŞE BİR YENİ ÇEKİLİŞ HAKKI

Kampanyaya katılım gösterebilmek için aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yaparak fiş ya da faturaları ile danışmaya uğrayan müşteriler, Optimum Club formu doldurarak kampanyadan yararlanabilecekler. Milli Piyango İdaresi izni ile düzenlenen kampanya her 200 TL’ye bir çekiliş hakkı kazandıracak....