28 / 04 / 2024

Adana Optimum Outlet fidan dağıtımı

Adana Optimum Outlet fidan dağıtımı

2013 yılının Adana'da 'fıstık çamı yılı' ilan edilmesi dolayısıyla Adana Orman Fidanlık Müdürlüğü, bölge halkının buluşma noktası Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde fidan dağıttı...

3 dev mağaza zinciri Optimum AVM'de şube açtı!

Brooks Brothers, Beşiktaş Store ve Flo, İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde şube açtı.

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi açıldı!

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi bugün Beşiktaş'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı? Optimum Outlet İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Outlet İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Optimum Outlet hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Optimum Outlet Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.

Adana Optimum Outlet fidan dağıtımı Haberi

Adana Optimum Outlet fidan dağıtımı

ADANA Orman Fidanlık Müdürlüğü, bölge halkının buluşma noktası Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde fidan dağıttı. 


2013 yılının Adana'da 'fıstık çamı yılı' ilan edilmesi dolayısıyla Adana'daki fidanlıkta üretilen fidanlardan 2 bin adedi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılırken, bakımı konusunda da bilgiler verildi. Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, 2013 yılının Adana'da fıstık çamı yılı ilan ettiklerini belirterek, "Bu nedenle fidanlığımızda l milyon tüplü fıstık çamı fidanı üretmeyi hedeflemiştik. Bunların tamamım halkın yoğun bulunduğu Optimum gibi halka direk ulaşabileceğimiz noktalarda dağıtmayı yıl boyunca sürdüreceğiz" dedi. 


Hürriyet...