04 / 05 / 2024

Adana OSB toplu açılış

Adana OSB toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 953 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 619 konut ihalesi 4 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 4 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2. Etap ihalesi 24 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana  Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 24 Şubat'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adana'ya 473 konut ve 13 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam Buruk'ta 473 konut ve 13 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Adana'ya 440 konut ve 21 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam projesi için düğmeye bastı.

Adana OSB toplu açılış Haberi

Adana OSB toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.


Açılışı yapılan 130 milyon dolarlık fabrikanın yıllık 300 bin tonluk üretimi, 500 kişilik istihdamıyla sadece ülkede değil dünyada da önemli bir yere sahip olacağını belirten Erdoğan, bu tören vesilesiyle tekstilden makineye, gıdadan plastiğe kadar farklı alanlarda 49 ayrı fabrikanın toplu açılışlarını yaptıklarına işaret etti. Erdoğan, toplam 1 milyar lirayı aşkın bu yatırımların binlerce kişilik yeni istihdam alanı oluşturduğuna vurgu yaptı. 


Adana'ya gelmeden önce Sabancı Grubuna ait Tufanbeyli Termik Santrali'nin açılışını gerçekleştirdiklerini anımsatan Erdoğan, bu yatırımın 1,1 milyar dolarla kendi alanında ülkedeki en büyük yatırım olduğuna dikkati çekti. Termik santralde 450 megavatt gücünde elektrik üretimi...