07 / 05 / 2024

adana projeler

adana projeler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları'nın 156 konutluk ilk etap inşaatında inceleme yaptı.

Adana İlimtepe konutları satışa sunuldu!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.nin Sarıçam'da inşasını sürdürdüğü İlimtepe konutlarının ikinci katları çıkılmaya başlandı. İlimtepe Konutları 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Adana Toros Federasyonu, 7 ilçeye yönelik projeler hazırlıyor!

Cenap Erol, kuruluş ve açılış sürecini tamamlayan Adana Toros Dernekleri Federasyonu olarak 7 ilçeye yönelik projeler hazırladığını ve bu projeleri hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını belirtti.

Bekaroğlu İnşaat, Adana'da yeni projeler için düğmeye bastı!

Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını attı. Bekaroğlu son yıllarda insanların güvenlik ve sosyal donatılara fazlasıyla önem verdiğini söyleyerek yeni projeleriyle hayatı kolaylaştıracağını söyledi.

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Adana Karnıyarık projesinde son durum ne?

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Projeler Şube Müdürlüğü tarafından "D-400 Karayolu İksalı Şehir İçi Geçiş Yapısının Üstünün Kapatılması" projesinin çalışmalara hala başlanılmadığı öğrenildi.

Hüseyin Sözlü'den Adana'ya 6 dev proje!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, planlı, hızlı, etkin, şeffaf, adil ve vatandaş odaklı hizmet maratonuna 6 dev projeyle devam ediyor. İşte o projeler...

Adana Sarıçam'ı yeniden inşa ettik!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydedildi.

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

Yeni Adana İmar İnşaat, Adana'daki konut çalışmalarını hızlandırdı!

Yeni Adana İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, "Adana'nın gülen yüzü olacak ve Adana'mıza yakışacak projeler yapıyoruz ve tasarladığımız birçok projemiz var hepsini kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Adana Yüreğir'de her kesime dokunan projeler inşa edildi!

Andy-Ar'ın Habertürk'e yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda, Türkiye genelinde 519 ilçe arasında ise 20'nci olan Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Her kesime dokunan projeleri hayata geçirdik" ifadesini kullandı.

Adana'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Geliştirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile Adana’yı geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi

Hüseyin Sözlü: Adana Türkiye'nin lokomotif şehri olacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Geliştirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile Adana'yı, özellikle sanayi ve tarım sektörlerinde Türkiye'nin lokomotif şehirlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Adana Adnan Menderes Bulvarı'nın çehresi değişiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanlığı, Kentsel Projeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen’ Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi’ çalışmaları devam ediyor.

Kentsel dönüşüm Adana'nın mevsimine göre şekillenmeli!

Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın imarını, kurumların doğrudan teminler başta olmak üzere ihalelerini ve kentin kentsel dönüşüm projelerini anlattı. Karslıoğlu, " Adana'nın cepheleri ve mevsimsel özellikleri gözetilerek bu projeler şekillenmeli." dedi.

Enerji Verimliliği Derneği'nin 14'üncü şubesi Adana'da açılıyor!

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları, vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin 14. Şubesi Adana’da açıl

adana projeler Haberi

adana projeler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. 

tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları'nın 156 konutluk ilk etap inşaatında inceleme yaptı.


Başkan Sözlü, projenin Sarıçam'da tek seferde yapılan en büyük konut projesi olduğunu belirterek, "Adana Büyükşehir Belediyesi hem Adana'ya hem Sarıçam'a değer katıyor. İlimtepe, hem Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne, hem de Çukurova Üniversitesi'ne yakınlığıyla ayrı bir çekicilik arz ediyor. 

Eminim ki yakın zamanda bu bölgelerde yurt inşaatları da yapılacak ve şehrin en önemli çekim merkezlerinden biri olacak. Sarıçam'ı, Adana'yı kıymetlendirmeye devam ediyoruz" dedi. 


Başkan Hüseyin Sözlü, konut projeleriyle ilgili şunları söyledi: "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, bir yandan belediyecilik hizmetlerimizle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışımızın gereğini yerine getiriyor ve bu yönde faaliyetler...