09 / 05 / 2024

Adana Sağlık Kampusu ne zaman açılacak

Adana Sağlık Kampusu ne zaman açılacak

Adana'nın tek kalemde en büyük kamu yatırımı olan 1 milyar 30 milyon liralık Sağlık Kampusu inşaatı devam ediyor. Kampusta toplam bin 550 yataklı 7 hastane bulunacak..

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Mart 2017'de açılacak!

İnşaat çalışmaları süren ve Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk Sağlık Kenti olma özelliği taşıyan Kayseri Entegre Sağlık Kampusu, kapılarını 2017 Mart'ında hizmete açacak.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Türkerler Holding 3 sağlık kampüsü inşa ediyor!

Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı'nın açtığı 16 ihalenin üçünü olarak dev kent hastaneleri inşa ediyor. Grup, İtalyan Astaldi ile sadece Etlik Entegre Sağlık Kampusu için 1.1 milyar euroluk yatırım yapacak.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun kredisi tamam!

DİA Holding tarafından kamu özel işbirliği (PPP) kapsamında hayata geçerilecek olan, 1.2 milyar euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun proje finansmanı kredi sözleşmesi dün imzalandı.

Adana Sağlık Kampusu ne zaman açılacak Haberi

Adana Sağlık Kampusu ne zaman açılacak

Adana'ya Cumhuriyet tarihi boyunca tek kalemde yapılmış en büyük kamu yatırımı olacak 1 milyar 30 milyon liralık Sağlık Kampusu'nun inşaatı, yüz binlerce tonluk hafriyat işleminin yapıldığı temel aşamasında kesintisiz sürüyor. Kampus inşaatını yakından takip eden TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana Valisi Mustafa Büyük'le birlikte inşaat alanını gezdi. Ünüvar, "Toplam 7 hastaneden oluşan bu tesis bittiğinde, sadece Adana'ya değil, tüm Türkiye'ye ve Ortadoğu'ya da hizmet verecek" dedi. 


DÜNYA STANDARTLARINDA 

Milletvekili Ünüvar ve Vali Büyük, inşaat alanındaki incelemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kampus inşaatında gelinen aşamayı yerinde gören Necdet Ünüvar, herhangi bir sorun olmadığını ve kurulacak 7 hastanenin binalarının bütün teknik...