20 / 05 / 2024

Adana Saimbeyli dev tesis

Adana Saimbeyli dev tesis

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde toplam 2 milyon 975 bin 609 TL’ye projelendirilen ve yarısı devlet destekli olan, Elma ve Kiraz İşleme, Paketleme ve Soğuk Hava Tesisi’nin protokolü imzalandı.

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Adana'da deprem oldu!

AFAD'ın verilerine göre, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde bugün meydana gelen deprem 3.9 büyüklüğünde oldu. Depremin yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiği açıklandı.

Adana’da deprem!

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte depremin şiddeti ve detayları!

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Adana Büyükşehir'den 12 dev eser!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği hizmetlere yenilerini ekliyor. Büyükşehir Beleidyesi 12 dev eser hayata geçiriyor.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

Adana'nın 5 dev projesi açıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümünde kentin geleceğine yön veren hizmetler arasındaki 5 dev projenin açılışını hemşehrileriyle birlikte coşkuyla gerçekleştirdi.

Adana'nın dev projeleri bugün açılıyor!

2017’yi ‘Altın Hizmet Yılı’ ilan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü olan 5 Ocak’ta 5 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Adana Saimbeyli dev tesis Haberi

Adana Saimbeyli dev tesis

Saimbeyli ilçesinde kurulacak elma ve kiraz işleme, paketleme ve soğuk hava tesisi yatırımının protokolü imzalandı.


Vali Mustafa Büyük’ün girişimleri sonucunda, Ali Haydar Yazgı adlı hayırsever ile Saimbeyli ilçesinde toplam 2 milyon 975 bin 609 TL’ye projelendirilen ve yarısı devlet destekli olan, Elma ve Kiraz İşleme, Paketleme ve Soğuk Hava Tesisi’nin protokolü imzalandı.


Söz konusu desteğe ilişkin protokol töreni, Vali Mustafa Büyük ile Ali Haydar Yazgı adlı hayırsever vatandaşın yanı sıra Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Adana Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü A.Tevfik Demiralp ve Saimbeyli Kiraz Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Uyanık’ın katılımıyla imzalandı.

Bu tür yatırımların kırsal kalkınmanın desteklenmesi açısından önemli olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, projenin faydalı olacağına inandığını söyledi.


Vali Mustafa Büyük, Saimbeyli’deki ziyaret ve...