13 / 05 / 2024

adana seyhan sarmaşık kaplı ev fiyat

adana seyhan sarmaşık kaplı ev fiyat

Bu binayı gören durup bir daha bakıyor. Adana'da sarmaşıklarla kaplı bina herkesin ilgisini çekiyor. 10 katlı binada konut fiyatları 1 milyon TL'yi aştı...

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 27.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 27 milyon 167 bin 833 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da sarmaşık kaplı binada daire fiyatları 1 milyon TL'yi aştı!

Bu binayı gören durup bir daha bakıyor. Adana'da sarmaşıklarla kaplı bina herkesin ilgisini çekiyor. 10 katlı binada konut fiyatları 1 milyon TL'yi aştı...

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

adana seyhan sarmaşık kaplı ev fiyat Haberi

adana seyhan sarmaşık kaplı ev fiyat

Adana'da sarmaşıklarla kaplı 10 katlı bina, ilginç görüntüsüyle dikkat çekerken, Kovid-19 salgını sürecinde, sakinlerine huzurlu bir ortam sunuyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; doğal görüntüsünün yanı sıra yüksek teknolojiyle de donatılan binada konut fiyatları 1 milyon lirayı geçti. İşte görenleri kendine hayran bırakan bina hakkında bilgiler...

Merkez Seyhan'da 2000 Evler Mahallesi'nde bulunan Mavi Bulvar üzerinde 2014'te yapımı biten 10 katlı, 22 daireli Clubbahçe Apartmanı, kentin beton görüntüsüne karşın etrafını kaplayan sarmaşıklarla ön plana çıkıyor. 

Çatısında terası, jakuzisi ve yüzme havuzunun da olduğu binada, 260 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 1 milyon TL'yi geçti.

Binanın yeşil görünümü ilk başta vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, sarmaşıkların binayı sarmasıyla birlikte 10 katlı apartmanın beton binaların arasında huzur verici bir yapı olduğu ifade ediliyor.

Özel bir...