02 / 05 / 2024

Adana SGK binası dava son durum

Adana SGK binası dava son durum

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında meydana gelen çökme sonucu işçilerden Zeki Akan’ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla son bulan olayın davasında tutuksuz sanıklara para cezası verildi.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Adana Sarıçam'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Sarıçam ilçesi, Misis Mahallesi 15650 ada, 12 parsel sayılı 37 bin 149,05 metrekarelik fabrika binası ve arsasını 18 milyon 560 bin 780 TL'ye icradan satıyor...

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Ceyhan'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 adet fabrika binası ve arsası!

T.C. Ceyhan İcra Dairesi, Adana İli, Ceyhan İlçesi, Büyükmangıt Mahallesi, 2547 ve 2548 parselde yer alan 2 adet fabrika binası ve arsası 8 milyon 69 bin 399 TL'ye satıyor.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Yüreğir'de 8.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Taşçı Mahallesi'nde yer alan beş katlı fabrika binası ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 874 bin 571 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Adana SGK binası dava son durum Haberi

Adana SGK binası dava son durum

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında meydana gelen çökme sonucu işçilerden Zeki Akan’ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla son bulan olayın davasında tutuksuz sanıklara para cezası verildi.


Adana'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin de yaralandığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında meydana gelen çökmeyle ilgili dava sona erdi. Mahkeme, tutuksuz sanıkları "Taksirle ölüme yaralanmaya neden olma" suçundan hapis ve para ile cezalandırdı. 5 sanıktan 4'üne önce hapis cezası verildi sonra paraya çevrildi. 1 sanığa verilen 1 yıl 8 ay hapisle ilgili de, hükmün açıklamasının geri bırakılması kararlaştırıldı.


SGK İNŞAATINDA ÇÖKME

Olay, 3 Şubat 2014'te Döşeme Mahallesi'nde inşaatı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binasında meydana geldi. Beton dökme işlemi yapılan 5'inci katta aniden çökme yaşandı....