29 / 04 / 2024

adana toki TSE Araç Kontrol Merkezi ihalesi

adana toki TSE Araç Kontrol Merkezi ihalesi

Konya ve Adana İllerinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli'de toplamda 300 adet daire satışa çıkarılıyor. Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana TOKİ Emekli başvuruları!

Adana TOKİ Emekli başvuruları TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Toplamda 12 bin adet başvuru yapılan projede 250 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Adana ve Ankara hizmet alım işi ihalesini 7 Ocak'ta yapacak!

TOKİ Adana 324 hektar alanda imar ygulaması ve Ankara ilinde 177 hektarda ifraz işleminin yapılması hizmet alım işi hizmet alımı ihalesi 7 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslim tarihi!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplam 1.354 adet konutun teslim edileceği proje teslim işlemleri Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 1.354 daire teslimi 1 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 1.354 daire teslimi 1 Aralık' ta başlıyor. Teslimler Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Adana Ceyhan'a 500 dairelik TOKİ müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

TOKİ, Adana’ya 33 bin kişilik stadyum yapacak!

Türkiye ’nin dört bir yanında modern spor tesisleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, önümüzdeki günlerde Adana’da 33 bin kişilik yeni stadyumun temelini atacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvurusu!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvurusu bugün sona eriyor. 26 tane dairenin 26 tane daire ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu projede fiyatlar 161 bin 8 TL'den satılıyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün son. Dairelerin 161 bin 8 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

adana toki TSE Araç Kontrol Merkezi ihalesi Haberi

adana toki TSE Araç Kontrol Merkezi ihalesi

Konya ve Adana İllerinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 10 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için