15 / 05 / 2024

Adana turizm master planı hazırlandı

Adana turizm master planı hazırlandı

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirtti.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Adana için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Mouma tarafından kuruldu. 

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Adana Kabataş'a turizm yatırımı çağrısı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Adana turizm master planı hazırlandı Haberi

Adana turizm master planı hazırlandı

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirterek, “Yeni turizm alanları oluşturmak ve daha fazla turist çekebilmek için çok yönlü planlara ihtiyaç vardı” dedi. Adana Turizm Master Planı Stratejik Plan ve Turizm Yatırım Rehberi Lansmanı, belediye başkanları, bürokratlar ve Milli eğitim Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili’nin katılımıyla Seyhan Otel’de yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Sabri Tari, Adana’nın deniz, kültür, sağlık, kongre, doğa turizmindeki tüm değerleriyle zengin bir kent olduğunu belirterek, “Yeni turizm alanları oluşturmak ve daha fazla turist çekebilmek için çok yönlü planlara ihtiyaç vardı” şeklinde konuştu. Kentteki turistik tüm envanteri içine alan bir çerçeve oluşturduklarını anlatan Sabri Tari, çalışmaları...