12 / 05 / 2024

adana türkmenbaşı bulvarı

adana türkmenbaşı bulvarı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Arası Algeçit ve Yol Çalışması’nın yapıldığı noktada incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, “Adana’da kuzey-güney trafik aksında önemli ölçüde rahatlama olacak” dedi.

Adana'daki yol çalışması sorunu ne zaman çözülecek?

Adana'dan okurumuz İbrahim Cemal Torun yol çalışması ile ilgili bir sıkıntıyı dile getirmiş. Diyor ki; "Türkmenbaşı Bulvarı'nda dillere destan olmuş önemli bir konu yol çalışması.

Adana İsmetpaşa'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlama projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımını sürdürüyor. Adana’yı kuzeyden güneye, doğutan batıya bağlayacak bulvar açma çalışmaları devam ediyor...

Adana Türkmenbaşı Bulvarı'nın açma çalışmaları başlayacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak önemli projesi için Mithatpaşa Mahallesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediliyor...

Adana Türkmenbaşı Bulvarı Obalar Caddesi'ne bağlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’nı devamla Obalar Caddesi’ne bağlayacak bulvar açmak için yapılan Dumlupınar Mahallesi’ndeki yıkım çalışmalarını denetledi

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Adana Türk Hava Kurumu Binası yıkılıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırılan Türk Hava Kurumu (THK) binasını yıkıyor.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Ziyapaşa Bulvarı masaya yatırıldı!

Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

Adana'nın yeni alt geçitleri açılış için gün sayıyor!

Kent içi trafiği rahatlatacak D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete açılmasına sayılı günler kaldı.

Adana Tag Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

adana türkmenbaşı bulvarı Haberi

adana türkmenbaşı bulvarı


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Arası Algeçit ve Yol Çalışması’nın yapıldığı noktada incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, “Adana’da kuzey-güney trafik aksında önemli ölçüde rahatlama olacak” dedi.


Havaalanı’ndan D-400’e çıkan noktadaki binayla ilgili de mal sahibiyle uzlaştıktan sonra, ekim sonu, kasım başında bulvarın tam teşekküllü olarak hizmete gireceğini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Kuzey-güney hattında Adana’da yeni bir trafik askı oluşacak. İnşallah bu bulvar açıldıktan sonra, kuzey-güney hattı önemli ölçüde rahatlayacak” diye konuştu.


ALGEÇİT TÜNELLERİ VE BULVARLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ


Şehit Mehmet Özer Caddesi’nden gelip, Trafik Kavşağı’na doğru geçen aksta bulunan B ve C  kolu tünelerinin uzunluğu 281 metre. Trafik Kavşağı’ndan gelen ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na dönen D kolu tünelinin uzunluğu ise 293 metre. B ve C kolu tünellerinin içten içe genişliği...