01 / 05 / 2024

adana ukome toplantısı ne zaman yapılacak

adana ukome toplantısı ne zaman yapılacak

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı. Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi...

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar görüşüldü!

Adana'da Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar masaya yatırıldı. Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Adana Kum Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Adana Ceyhan'a yapılması planlanan Kum Ocağı ve Yıkama-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı yapılacak. Tesisin toplantısı 23 Şubat 2017'de gerçekleşecek.

Adana'da Toprak Koruma Kurulu toplantısı yapıldı!

Adana'da Toprak Koruma Kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıda, gündem maddelerinin slayt gösterisi eşliğinde incelendi.

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

TMMOB Mimarlar Odası 14. Dönem toplantısı Osmaniye'de yapıldı!

TMMOB Mimarlar Odası XIV. Dönem 1. Bölge toplantısı Osmaniye’de yapıldı. Koordinesi Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanlığı tarafından yapılan toplantıya, Mimarlar Odası Osmaniye Temsilciliği ev sahipliği yaptı.

Adana Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan'da!

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Şahinbey Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumunda Çanakkale’nin Eceabat ilçesi ve Adana’nın Aladağ ilçesiyle kardeş şehir olmak için karar alındı.

Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı yapıldı!

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Adana’da yapıldı. Başkan Kocamaz toplantıda önemli açıklamalar yaptı...

Adana Kalker Ocağı İşletmesi toplantısı 28 Ağustos'ta!

Adana'nın Karaisala İlçesinde bulunan Kalker Ocağı İşletmesinde Planlanan Patlatma Dizaynı Değişikliğine ilişkin ÇED toplantısı 28 Ağustos'ta yapılacaktır.

Adana'da maden ocağı kapasite artışı toplantısı 23 Haziran'da!

Ayhan ÖZKAYA tarafından; Adana'da II (b) Grubu Maden (Mermer) Ocağı Kapasite Artışı projesi için 23 Haziran'da saat 11:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Adana'da Hidroelektrik Santrali proje toplantısı 24 Haziran'da!

Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana'da Hidroelektrik Santrali Projesi için 24 Haziran 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

adana ukome toplantısı ne zaman yapılacak Haberi

adana ukome toplantısı ne zaman yapılacak


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi.


Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Başkan Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı.


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alpaslan Toygar toplantının başında UKOME’nin çalışmaları, sorumlulukları ve görevleriyle ilgili sunum yaptı.


Sunumun ardından UKOME üyelerine seslenen Başkan Hüseyin Sözlü, çalışmaları akıl, vicdan ve ahlak ölçüsünde yapacaklarını söyledi.


Siyasi bir kaygı içerisinde olmadıklarını vurgulayan Hüseyin Sözlü, “Doğru işlerle başlayıp, doğru şekilde devam edersek şehirde fikir anarşisinin önüne geçilir. Kamu bir bütündür. Biz de bu bütünün bir parçasıyız. Siyaseten seçiliyor olmamız demokratik parlamenter rejimin ortaya koyduğu bir gerekliliktir. Devletin bütünlüğü içerisinde kendimizi hiçbir zaman ayrı bir derde tariff etmedim. Bi de bu bütünlüğün içerisindeyiz. Bu geleneğe, bu bütünlüğe uygun bir tarz, davranış...