30 / 04 / 2024

adana yol yatırımları

adana yol yatırımları

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Arası Algeçit ve Yol Çalışması’nın yapıldığı noktada incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, “Adana’da kuzey-güney trafik aksında önemli ölçüde rahatlama olacak” dedi.

Adana Büyükşehir'den 2 bin 800 kilometre asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri Ceyhan, Yumurtalık ve İmamoğlu ilçelerinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

adana yol yatırımları Haberi

adana yol yatırımları


Adana Büyükşehir Belediyesi, küçük ve orta ölçekli binlerce işletmenin faaliyet yürüttüğü sanayi sitelerinde asfalttan yeni yol açmaya, kaldırımdan bordüre, bariyerden köprülere kadar pek çok hizmet desteğiyle üretim ve istihdama büyük katkı sağladı. Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sergileyen Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi ve Nakliyeciler Sitesi’nin çilesine son verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisinin omurgasını oluşturan üretim merkezlerine 3 yıllık süreçte yaklaşık 10 milyon 764 bin liralık harcamayla 83 bin ton asfalt döküldü, 274 bin metrekare yol kazandırdı. ASKİ’nin 5 milyon 900 bin liralık altyapı çalışmasıyla birlikte bu siteler için toplam yatırım yaklaşık 17 milyon liraya ulaştı.

30 YILLIK ÇİLE SONA ERDİ

Toroslardan Akdeniz’e kadar uzanan 14 bin kilometrekarelik...