29 / 04 / 2024

Adana Ziyapaşa Bulvarı projesi

Adana Ziyapaşa Bulvarı projesi

Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana'da bir emlakçıyı kundaklayan zanlı tutuklandı!

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde iş yerine molotofkokteyli atan şüpheli tutuklandı...

Adana Ziyapaşa Bulvarı projesi Haberi

Adana Ziyapaşa Bulvarı projesi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret eden Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Naci Sezgek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziyapaşa Bulvarı civarında kent estetiğini katkı sunmak adına geliştirdikleri projeleri sundular



PROJELERİNİ SUNDULAR


Ziyapaşa Bulvarı’nda altyapı, peyzaj ve şehircilik açısından yapılması gerekenleri tespit etmek ve yapılmasını sağlamak amacıyla faaliyet yürüten Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Naci Sezgek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Öztok, Yılgör Ener, Hakan Yazdıçutan, Ozan Tambay, Fatih Güler, Firdevs D. Cingözler, Esra Özülkü ve Şevket Aydoğdu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ettiler.


Ziyaretleri esnasında Ziyapaşa Bulvarı’nda uygun yerlerde farklı ve dikkati çekecek peyzaj düzenlemelerinin yapılması, bulvarda yer alan orta refüjde yer alan elektrik aydınlatma direklerinin daha estetik olacak şekilde giydirilmesi, bazı alanlarda önem...