13 / 05 / 2024

adananın toki stadı ne zaman yapılacak

adananın toki stadı ne zaman yapılacak

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Hatay’ın yeni stadı için çalışmalar hızlandı!

Bu sezon 1’inci Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor, yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor.

Malatya'nın yeni stadı 1 yıllığına kiralandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi dün gerçekleştirilen toplantıda yeni stadın 1 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Eskişehirspor'un yeni stadı Pazar günü açılacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Eskişehirspor, Yeni Malatyaspor maçını pazar günü yeni stadında oynayacak" dedi.

adananın toki stadı ne zaman yapılacak Haberi

adananın toki stadı ne zaman yapılacak


Adana’da TOKİ'nin yapacağı yeni stadyuma Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in isminin verilmesi için kampanya başlatıldı.


İstanbul’da faaliyet gösteren Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti.


Adana’nın kebap ve şalgamla değil, dünya çapındaki değerlerle marka kent olabileceğini savunan Ekinci, "Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim’in adının, yapılacak yeni stadyuma verilmesinin Adana’nın markalarıyla öne çıkması ve marka kent olması adına daha anlamlı olacağına inanıyor ve desteğinizi istiyoruz. Adana milletvekilleri, belediye başkanları, 49 sivil toplum kuruluşu ve şehrin diğer dinamikleri, derneğimizce başlatılan kampanyaya gönülden destek vermekte"...