05 / 05 / 2024

Adania Gayrimenkul istanbul projesi

Adania Gayrimenkul istanbul projesi

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Deneyimsiz müteahhitler inşaat stoklarını arttırıyor!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Son, Türkiye'deki konut ve müteahitlik sektörünü değerlendirdi. Son, Türkiye’de tüm Avrupa’nın yaklaşık 10 katı kadar müteahhit bulunduğunu belirtti.

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Eva Gayrimenkul İstanbul'un en değerli caddelerini sıraladı!

Eva Gayrimenkul Değerleme, aylık kira bedeli bakımından İstanbul'un en değerli caddelerini sıraladı. İşte İstanbul'un metrekarede aylık kira bedeli bakımından en pahalı caddeleri...

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihangir Son Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Adania Gayrimenkul istanbul projesi Haberi

Adania Gayrimenkul istanbul projesi

İnşaat sektöründe 24 yıldır gerçekleştirdiği prestijli konut projeleri ile öne çıkan SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Gayrimenkul İnşaat da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Kentsel dönüşüm kapsamında; konut projeleri, özel sektör ve kamu binaları, endüstri yapıları, iş merkezleri, hastaneler, oteller, lojistik depolar gibi pek çok farklı alanda faaliyet alanına ilgi gösteren Adania Gayrimenkul İnşaat, İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için çalışıyor.


Adana ve Mersin’deki projeleriyle 1993 yılında inşaat sektörüne adım atan ve ardından İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Kartal’da AdanusPark, Çukurova Tower ve Çukurova Balkon projelerini hayata geçiren SON Grup’un iştiraki olan Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşümü odak noktası olarak belirledi. İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projeleri üretmek için arsa arayan Adania Gayrimenkul İnşaat, büyük ölçekli yatırımlara İngiltere merkezli yatırım...