25 / 08 / 2024

Adapazarı AKOM iş yeri

Adapazarı AKOM iş yeri

Sakarya Adapazarı Güllük Mahallesi’nde bulunan işyerlerinin satış ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde taksitle 19 adet iş yeri satılıyor! Ofis ve iş yeri alacaklar bu tarihe dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 19 adet ofis ve iş yerini peşin ya da taksit imkanıyla satıyor. Peki Sakarya'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsatı! 23 adet iş yerini satışa çıkardı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı Güllük'te yer alan 23 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir'den satılık 23 iş yeri! İş yeri alacaklar dikkat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan ticaret merkezindeki 23 iş yerini satıyor...

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Adapazarı başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan 293 adet konut için başvurular başladı.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Adapazarı başvuruları 17 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular 17 Ocak tarihinde başlıyor.

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Adapazarı AKOM iş yeri Haberi

Adapazarı AKOM iş yeri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya Adapazarı Güllük Mahallesi’ndeki AKOM'da yer alan iş yerleri bugün ihaleye çıkıyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Gelişme Dairesi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada, “Adapazarı Güllük Mahallesi’nde bulunan işyerlerinin satış ihalesi 25 Ocak Perşembe günü (yarın) gerçekleştirilecektir. Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan 15 adet işyeri ihale kapsamında satışa çıkacak. Açık telif usulü düzenlenecek olan ihalele Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek ve saat 14.00’da başlayacak” ifadesine yer verildi.

Daha önce 13 adet iş yeri için gerçekleştirilen ihalenin ardından şimdi ise alt kısımda yer alan 4 ve üst kısımda yer alan 11 iş yerinin ihalesi...