02 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesi imar

Adapazarı Belediyesi imar

Adapazarı Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan web sayfası üzerinden parsellerin e-imar durumu sorgulama sistemini hayata geçirdi.

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Adapazarı'nda imar çalışmaları tamamlanacak!

Adapazarı Taşlık ve Çökekler Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, imar hedefini açıkladı.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Adapazarı Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adapazarı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planı konusu komisyona sevk edildi.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Adapazarı Belediyesi imar Haberi

Adapazarı Belediyesi imar

Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlayıp, vatandaşların imarla olan işlemlerini kolaylaştıracak yeni bir uygulama başlattı. Adapazarı Belediyesinin hizmete sunduğu E-belediyecilik uygulamalarının hem vatandaşa hem belediyeye çok faydası olduğunu belirterek sözlerine başlayan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, “Daha önce hizmete soktuğumuz e-belediye sistemiyle vatandaşlarımız bir tıkla vergi borcu gibi birtakım mali konularını kolay bir şekilde veznelere gelmeden halledebiliyorlardı. Artık çağ bilişim çağı. İsteyen vatandaşlarımız www.adapazari.bel.tr internet adresine girerek var olan adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor. Vatandaşlar için kolaylık sağlayan bu sistemle belediye hizmet binasına gitmeden internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden imar durumlarıyla ilgili gereken bilgilere...